Pelaa ja viihdy

Viihtyisissä tiloissa on mukava pelata - tervetuloa!  

Vuokrattavana Puhos Centerillä on 3 tenniskenttää (talvisin 2) ja 4 sulkapallokenttää. Tennis- ja sulkapallokenttien olosuhteet ovat erinomaisessa kunnossa.

Puhos Centerin asiakkaiden käytössä on yleisen suihkun lisäksi myös sauna, jossa pääsee kunnolla rentoutumaan pelivuoron päätteeksi. Hallissa on myös kahvio, joten janoisena ei tarvitse olla. Pelivälineitä ei myöskään tarvitse olla omasta takaa, koska hallin välinevuokraamosta on vuokrattavissa hyvät välineet.

Nauti pelistä joustopuulattialla

Tenniskenttien 1 ja 2 pinnoite on Bolltex Elite. Ainutlaatuiseksi kentän tekee erikseen rakennettu joustopuualusta. Sen ansiosta pallon pomppu on sopivan hidas ja samalla rasitus polville on selvästi vähäisempi kuin betonin päällä pelatessa. Tenniskenttä 3 on puolestaan kovapintainen Green Set -kenttä. Myös sulkapallokentillä on joustopuulattia. Pinnoite on tammiparketti. Hallissa on lisäksi ns. syrjäyttävä ilmanvaihto. Sen ansiosta pallo ei lähde liitelemään omille teilleen.

Hyvä valaistus - myös korkeutta riittää

Hallin valaistus on erikseen suunniteltu niin tennistä kuin sulkapalloa varten. Taustat ovat tummat. Peliolot ovat tältäkin osin erinomaiset.

Tärkeä merkitys viihtyvyydelle on myös hallin korkeus, mikä mahdollistaa ilmavammatkin lyönnit. Tenniskenttä on korkeudeltaan 14 metriä ja sulkapallokenttä 9 metriä.

Koulutettu hieroja

Robert Avellan

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Matkapuhelin: 050 527 2535
Sähköposti: bob@massagebob.com
Kotisivut: massagebob.com

Puhos Centeriin on helppo tulla

Tennis- ja sulkapallohallimme sijaitsee Helsingin Kulosaaressa. Puhos Centerille on helppo saapua erilaisilla kulkuyhteyksillä, olipa välineenä sitten auto, bussi tai metro. Katso tarkempia tietoja perille saapumisesta info-sivulta.

Puhos Centerillä käyvät maksuvälineenä liikuntasetelit.

Kenttävarauksen voit tehdä kätevästi myös nettisivujen ajanvarauksen välityksellä. Ajanvaraukseen pääset oheisesta linkistä.

Puhos Center | Kulosaarentie 2 | 00570 HELSINKI | 09 6211 303 | puhoscenter@pp.inet.fi