Pelaa ja viihdy

Viihtyisissä tiloissa on mukava pelata - tervetuloa!  

Vuokrattavana Puhos Centerillä on 3 tenniskenttää (talvisin 2) ja 4 sulkapallokenttää. Tennis- ja sulkapallokenttien olosuhteet ovat erinomaisessa kunnossa.

Puhos Centerin asiakkaiden käytössä on yleisen suihkun lisäksi myös sauna, jossa pääsee kunnolla rentoutumaan pelivuoron päätteeksi. Hallissa on myös kahvio, joten janoisena ei tarvitse olla. Pelivälineitä ei myöskään tarvitse olla omasta takaa, koska hallin välinevuokraamosta on vuokrattavissa hyvät välineet.

Nauti pelistä joustopuulattialla

Tenniskenttien 1 ja 2 pinnoite on Bolltex Elite. Ainutlaatuiseksi kentän tekee erikseen rakennettu joustopuualusta. Sen ansiosta pallon pomppu on sopivan hidas ja samalla rasitus polville on selvästi vähäisempi kuin betonin päällä pelatessa. Tenniskenttä 3 on puolestaan kovapintainen Green Set -kenttä. Myös sulkapallokentillä on joustopuulattia. Pinnoite on tammiparketti. Hallissa on lisäksi ns. syrjäyttävä ilmanvaihto. Sen ansiosta pallo ei lähde liitelemään omille teilleen.

Hyvä valaistus - myös korkeutta riittää

Hallin valaistus on erikseen suunniteltu niin tennistä kuin sulkapalloa varten. Taustat ovat tummat. Peliolot ovat tältäkin osin erinomaiset.

Tärkeä merkitys viihtyvyydelle on myös hallin korkeus, mikä mahdollistaa ilmavammatkin lyönnit. Tenniskenttä on korkeudeltaan 14 metriä ja sulkapallokenttä 9 metriä.

Hieronta

Hieroja Katja Johnson on Kaliforniassa saanut koulutetun hierojan koulutuksen. Työstä hänellä on 10 vuoden kokemus.

Katja on erikoistunut urheilu- ja terapeuttiseen hierontaan. Itse hän harrastaa tennistä, laskettelua, salilla käyntiä ja useimmiten hänet löytää beach volley -kentiltä. Katja painottaa terveen ravinnon, liikunnan ja venyttelyn olevan avaimen hyvään elämän tasoon.

Varaukset hierontaan soittamalla 045 1598968 tai sähköpostilla:

katja.jhnsn@gmail.com

Hierontahinnat - käteismaksu                                                              

30min            35e                                                          

45min            48e

60min            55e

90min            75e

Lahjakortteja tarjolla. Hieronta on toivottu lahja vaikka syntymäpäiväksi, jouluksi...

Puhos Centeriin on helppo tulla

Tennis- ja sulkapallohallimme sijaitsee Helsingin Kulosaaressa. Puhos Centerille on helppo saapua erilaisilla kulkuyhteyksillä, olipa välineenä sitten auto, bussi tai metro. Katso tarkempia tietoja perille saapumisesta info-sivulta.

Puhos Centerillä käyvät maksuvälineenä liikuntasetelit.

Kenttävarauksen voit tehdä kätevästi myös nettisivujen ajanvarauksen välityksellä. Ajanvaraukseen pääset oheisesta linkistä.

Puhos Center
Kulosaarentie 2
00570
HELSINKI
09 6211 303
puhoscenter@pp.inet.fi